keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Eroavaisuuksia hoito - tai lääketoiminnoissa löytyy paljonkin. Hanskoja käytetään, mutta ei ole mikään ihme ja kumma jos käytävällä kuljetaan ne kädessä. Desinfiointiaineita ei juuri kukaan käytä, eikä niitä olekaan kuin wc:ssä ja keittiössä. Lääkkeidenjako suoritetaan ilman käsienpesua, käsien desinfiointia tai hanskoja 😳 Lääkkeet napsautetaan puoliksi oman puseron rinnuksiin nojaten, sekä valolle arat lääkkeet poistetaan folioistaan jo jaon yhteydessä.
Mikäli lääkkeidenjaontarkistaja huomaa virheen tapahtuneen niin virhe korjataan, ja sanotaan tästä henkilökunnalle, lähinnä hänelle kuka virheen teki.
Roskia ei lajitella. Tietosuojaroskiksia ei ole vaan kaikki lääkepusseista henkilöturvatunnuksineen lähtien laitetaan samaan roskikseen, joka pudotetaan roskakuiluun 😄
Lähihoitajan tehtäviin ei kuulu esim. astiahuolto, apulaiset tms. tekevät näitä hommia. Tanskassa lähihoitaja pääsee tekemään paljon sairaanhoitajan töitä ja he ovat tässä talossa vastuussa paljosta. Hoitajien kohtaaminen asiakkaiden ja työkavereiden kanssa on lämminhenkistä ja aitoa. Tanskalaiset ovat kovia puhumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti