tiistai 19. huhtikuuta 2016

Voi pojat mikä päivä! 😊 Vauhdikkaan Peterin perässä yritin parhaani mukaan roikkua.
Sain olla mukana sydämellisen musiikkiterapeutin ja hänen vapaaehtoistyöntekijänsä kanssa. Ensimmäisen rouvan kanssa "yksityispuolituntisella"" kuunneltiin Elvistä, hänelle annettiin tamburiini johon hän löi rytmiä terapeutin kanssa samaan tahtiin ja laulettiin. Seuraavaksi otettiin sifonkihuivit, joita heiluteltiin musiikin tahtiin, myös halvaantuneelle kädelle annettiin huivi, jonka jälkeen kuuntelimme suosittua tanskalaista laulajatarta jonka laulussa laulettiin "tämä on loppuelämäsi ensimmäinen päivä". Laulu oli hyvin kaunis.
Hetken päästä Sateenkaareksi kutsuttu tila alkoi täyttyä asukkaista. Seitsemän upeaa leidiä saapui paikalle rollaattoriensa tai pyörätuoliensa kanssa. Rytmikapulat jaettiin jokaiselle ja Elviksen tahtiin kapuloita kolisteltiin ja samalla laulettiin tai hymäiltiin. Tanskalaisia lastenlauluja laulettiin ja samalla kohotettiin käsiä, pyöritettiin ranteita ja tömisteltiin jalkoja. Puolituntisen päätti luonnollisesti "Love me tender" joka tanssittiin yksin ja yhdessä.
Menimme täältä suoraan lounaalle. Tänään oli tarjolla jauhelihapihviä keitettyjen perunoiden ja ruskean kastikkeen kanssa. Jälkiruuaksi oli hedelmäsalaattia vaniljakastikkeella. Musiikin täyteinen päivä jatkui vielä iltapäivän musiikkituokiolla omassa kerroksessamme.

1 kommentti:

  1. Wau mitä menoa Köpiksessä! Työaikahan menee tässä kun jään koukkuun blogeihinne. Apuva, mitähän esimies tähän meinaa?! Terveisiä koulun tietokeskuksesta.

    VastaaPoista